Kantoor

Sinds 1986 staat Agence Inter Service volledig tot uw dienst in uw zoektocht naar een uw vakantiewoning of voor een woning/appartement/garage te koop of te huur. Het kantoor is voornamelijk gekend in de tak syndic.

Op vlak van vakantieverhuur richten we ons op de markt met een beperkt aantal panden zorgvuldig door ons kantoor geselecteerd op basis van de werkelijke vraag van de consument.  Dit is ook in het voordeel van eigenaar-verhuurder die streeft naar rendement.

De familie Bouaissi was jarenlang het kloppend hart van het kantoor, die op een klantvriendelijke manier , de eigenaars en klanten ten dienste stonden. In de laatste dagen van December 2019 werd beslist het kantoor over te laten. Sindsdien werd er gewerkt aan een vernieuwde aanpak en werd een bijzondere toename van het aantal dossiers genoteerd.

Genieten van de mooie Westkust, fietsen in het Hinterland, familiebijeenkomsten aan zee, … bij ons kunt u terecht voor het juiste pand te huur voor uw vakantie.  Voor de verkoop zoeken wij verder dan ons eigen aanbod en werken dan ook samen met collega’s zonder meerkost voor de eindklant.

Surf even langs onze website en/of geef ons uw zoekwensen door.

Met vriendelijke groet,

Team Agence Inter Service